Julmys och afterski!

2010-12-21 | Johan

Måste berätta att after-ski säsongen nu äntligen är igång på allvar! Högis trubadur är det som gäller fram till jul sedan börjar bandet på Annandagen! Superkul att det börjat! Vi har även dragit igång vinterns stora satsning;”Afterski-bloggen” på dt.se! Här kommer ni hitta det senaste om våra after-ski spelningar! Så kika gärna förbi den med jämna mellanrum, den kommer (förhoppningsvis) uppdateras så gott som dagligen! Annars kan jag berätta att jag varit på P4 Dalarna i dag och gästat Mats Ingels ”Brus & Co” Där avslöjade jag bl.a. de första artisterna till årets visfestival Lyssna gärna på det här! Hoppas ni har det skönt i julstöket! Här hemma har vi klätt granen ikväll! Nu blir det julmys med värmande glögg, som verkligen behövs när termometern visar -31 grader!

God Jul på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>