Experiumvecka…

2011-01-11 | Johan

Efter några dagars ledigt var det så åter dags att styra turnébussen mot fjällen och Experium, där vi skall spela after-ski hela veckan! Efter den tidigaste avfärden någonsin (?) kl.07.00 lastade vi in våra instrument strax efter 8.00.

Någon i bussen muttrade något om att vi åkte samma tid som om vi skulle spelat i Malmö och några andra nickade instämmande (& något) buttert med… Men det visade sig vara värt allt med råge! Det blev en helt underbar ”Måndagsafter-ski” med massor av glada människor från Sveriges alla hörn (med viss skånedominans…)

Dessutom fick undertecknad en dag på Experiums bad, något som verkligen kan rekommenderas! Längdskidorna var med i bussen men fick snällt ligga kvar då det blåste storm på fjället :) Premiär-åkte dock i söndags och även detta är något som kan rekommenderas- skidor på längden är verkligen lycka!! /Johan

Många glada skåningar från alla de håll.. Simrishamn, Staffanstorp, Eslöv mm…

Hanna lockade fram det bästa hos publiken…

Trångt, rökigt och svettigt-precis som det ska vara!!

I morgon ses vi igen; ”Samma tid, samma plats och samma dumheter” som Vild-Hasse brukar säga..

En kommentar

  1. Gordos skriver:

    This is for Carolyn in Virginia. We found 5 of those bicci bling chairs in the sivelr grey color (called mink) with the diamond rhinestones in the back. Two in tj Marx in fla and 3 in ct. We need at least ONE more to complete set. if you want to sell the one or if anyone has seen one anywhere please buy it or them and we will gladly pay you and pick up or pay for shipping. We checked most Marshall’s on the drive to fl from ct but to no avail. PLEASE please help!!! Thank you!!! Patdkelly @cox.net

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>