Vi mötte Clabbe…

2011-01-04 | Johan

Man träffar spännande människor på Högis, ena dagen är det Zlatan och hans familj som gästar after-skin och nästa kan det vara Jonas Kruse (Rallyexpert på SVT) och häromdagen var det Clabbe som dök upp… Han hade firat in det nya året tillsammans med LaGaylia Fraizer och Fantastic Four.

Han drog en rolig episod som handlade om ABBA:s basist Rutger Gunnarsson. Det hela utspelade sig på turné under det glada 70-talet då en krögare ville visa sig lite kunnig och smälta in bland musikerna, han sa då det klassiska; ”Jaha Rutger, vad är det senaste inom Bascismen…”

Underbart musikerskämt tycker jag!! Annars var det en underbar after-ski som vanligt på Högis. Dagens hit; ”Manboy”-med alla barn på scenen, gissa om det rockade!

!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>