Konsert i Tandådalens fjällkyrka nu på torsdag, 17/2!

2011-02-15 | Johan

Nu på Torsdag har jag, Doffe och Tomas konsert i Tandådalens fjällkyrka! Varmt välkommen om du har vägarna förbi Sälen! Det kommer bli en konsert med bara egna sånger från mina två skivor som finns att beställa här på sidan! (Det går även att tjuvlyssna här..;) Annars rullar spelningarna på för fulla muggar, är nu inne i en spelperiod där vi kör 36 dagar i sträck innan jag tar en veckas semester för att sedan avsluta vintersäsongen med 30 dagar i sträck igen! Det är härligt när det rullar på! Den här veckan har sportloven dragit igång och vi spelar after-ski  varje dag på Högfjällshotellet! Kolla gärna in after-skibloggen så har du koll på vad vi gör :) Konserten börjar förresten kl.19.00 och det är gratis inträde så kika gärna förbi…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>