På turné i Skövde..

2011-10-12 | Johan

Skriver några rader från mitt hotellrum i Skövde där jag för tillfället befinner mig på turné. Idag är det onsdag och klockan börjar närma sig midnatt och jag ska ha en radiointervju i morgon bitti klockan 06.10.. Är här och spelar på Skövde Kommuns fest för de kommunalanställda. Showar varjekväll som Ted Gärdestad tillsammans med Anders Mårtensson och Lasse Kronér. I morgon är det sista kvällen för den här veckan. Nästa vecka kör vi Månd-Torsd och sedan avslutar jag veckan tilsammans med Partypolarna i Jönköping på Elmia. Det ska bli skönt att träffa polarna igen, för är det något man lär sig på ”en-mansturné” så är det att det inte är kul att köra solo.. Dagarna går väldigt långsamt.. Men, men.. Desto roligare att komma hem! Nu ska jag försöka beställa en träff med John Blund så jag får sova ett par timmar innan det är dags för morgonintervju i Radio Dalarna! Sov gott mina vänner!/Hälsningar från ett hotellrum i Skövde..

2 Kommentarer

  1. Ajibaye skriver:

    Everything posted made a bunch of sense. However, think about this, spupose you were to create a killer headline? I am not suggesting your content isn’t good, but spupose you added a headline that makes people want more? I mean Contact | Green DIY Energy Connection is a little vanilla. You might glance at Yahoo’s home page and note how they create article headlines to grab viewers to click. You might add a related video or a picture or two to get readers excited about everything’ve written. Just my opinion, it might bring your posts a little livelier.

  2. Sofia Andersson skriver:

    Du är jättebra :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>