Årets första afterski!!

2011-11-26 | Johan

20111126-012227.jpg20111126-012148.jpg

Sälenfjällen börjar äntligen ikläda sig sin vackra vita vinterskrud & det återigen dags för afterskisäsongen att ta sin början.. Det är alltid lika spännande inför en ny säsong  alla  möten med publik, arrangörer och personal. Hur ska det bli och vad ska hända? Hur många gånger ska vi, med startkablar i hand, tvingas fråga någon vänlig själ om hjälp att starta vår genomfrusna buss.. Hur många gånger ska vi bli tvungna att spela ”Alice”..;) Ja, det är sådana frågor som en afterski-artist ställer sig  inför en ny säsong!

Årets första afterski! Årets första afterski  blev ”Skidtestarhelgen” på Tandådalens Värdshus, en helg som pga vädret, av någon okänd (!?) lustigkurre, snabbt döptes om till ”Spritfestarhelg”.. Inte oss emot! Det blev en härlig helg med två underbara afterskier och en härlig Partykväll på klassiska Värdshuset i Tandådalen!
Underbart drag & härlig stämning, trots vädret..

Nu har vi dessutom hunnit med 2 afterskier till på Experium plus 2 av 4 julbordsspelningar som gick fantastisk bra trots att, eller kanske pga..;) vi lämnat vår sångare Johan hemma i Malungsfors med Maginfluensa. Ja, då är det väl bara att köra på! Det är väl bara ca:120 spelningar kvar till slutet av April.. Vi ses i fjällen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>