På gig i Kista med Partypolarna!

Idag befinner vi oss i Kista där vi ska spela för Atea på ”Sverige Staffetten”, ett motionslopp som går genom hela Sverige men nu har ett litet ”feststopp” I Stockholm där vi ska stå för underhållningen!

Årets första afterski!!

20111126-012227.jpg20111126-012148.jpg

Sälenfjällen börjar äntligen ikläda sig sin vackra vita vinterskrud & det återigen dags för afterskisäsongen att ta sin början.. Det är alltid lika spännande inför en ny säsong  alla  möten med publik, arrangörer och personal. Hur ska det bli och vad ska hända? Hur många gånger ska vi, med startkablar i hand, tvingas fråga någon vänlig själ om hjälp att starta vår genomfrusna buss.. Hur många gånger ska vi bli tvungna att spela ”Alice”..;) Ja, det är sådana frågor som en afterski-artist ställer sig  inför en ny säsong!

Årets första afterski! Årets första afterski  blev ”Skidtestarhelgen” på Tandådalens Värdshus, en helg som pga vädret, av någon okänd (!?) lustigkurre, snabbt döptes om till ”Spritfestarhelg”.. Inte oss emot! Det blev en härlig helg med två underbara afterskier och en härlig Partykväll på klassiska Värdshuset i Tandådalen!
Underbart drag & härlig stämning, trots vädret..

Nu har vi dessutom hunnit med 2 afterskier till på Experium plus 2 av 4 julbordsspelningar som gick fantastisk bra trots att, eller kanske pga..;) vi lämnat vår sångare Johan hemma i Malungsfors med Maginfluensa. Ja, då är det väl bara att köra på! Det är väl bara ca:120 spelningar kvar till slutet av April.. Vi ses i fjällen!!

På turné i Skövde..

Skriver några rader från mitt hotellrum i Skövde där jag för tillfället befinner mig på turné. Idag är det onsdag och klockan börjar närma sig midnatt och jag ska ha en radiointervju i morgon bitti klockan 06.10.. Är här och spelar på Skövde Kommuns fest för de kommunalanställda. Showar varjekväll som Ted Gärdestad tillsammans med Anders Mårtensson och Lasse Kronér. I morgon är det sista kvällen för den här veckan. Nästa vecka kör vi Månd-Torsd och sedan avslutar jag veckan tilsammans med Partypolarna i Jönköping på Elmia. Det ska bli skönt att träffa polarna igen, för är det något man lär sig på ”en-mansturné” så är det att det inte är kul att köra solo.. Dagarna går väldigt långsamt.. Men, men.. Desto roligare att komma hem! Nu ska jag försöka beställa en träff med John Blund så jag får sova ett par timmar innan det är dags för morgonintervju i Radio Dalarna! Sov gott mina vänner!/Hälsningar från ett hotellrum i Skövde..

Nya videoklipp på hemsidan..

http://johane.se/musik/video/

Här hittar du nya videoklipp på sidan..

”Att vara pappa (till en dotter..)

Nytt filmklipp från ett rep hemma i Malungsfors Kapell. ”Att vara pappa (till en dotter..)” från min senaste skiva ”Livspusslet” som finns att köpa här på sidan!