Underhållare

Jag jobbar som musiker och underhållare med hela Sveriges land som arbetsfält! (Även en och annan utlandstripp har det blivit genom åren). De tillställningar där jag/vi uppträder är väldigt varierande, liksom det jag/vi gör på scenen! Det är allt ifrån företagsfester, kick-offer, after-skier och nattklubbsgig till bröllop, begravningar , dop och privatfester.

Några av ledorden för att samanfatta mig och mitt band Partypolarna är ”Bredd”, ”Glädje”, ”Rutin” och ”Proffsighet”. Tveka inte att höra av dig om du planerar en fest så kan vi diskutera upplägget. Inget uppdrag är för litet eller stort!

Jag trivs när jag får sätta fart på festen och det är kanske det som mest kännetecknar mig och Partypolarna; att vi får folk att släppa loss! Vårt mål med varje spelning är att få till ett lyckat, professionellt och roligt arrangemang, oavsett om det är den lilla festen eller den viktiga kick-offen.

Beroende på storleken på arrangemanget framträder jag i olika konstellationer med olika upplägg . Som singeltrubadur, i duo (”Johan & Boppen”) eller med bandet Partypolarna.